Presentationer

Skapa vackra presentationer gemensamt

  • Skapa och redigera snygga presentationer direkt i webbläsaren – inga program behövs. Flera personer kan arbeta samtidigt så att alla alltid har den senaste versionen.
Starta kostnadsfri provversion Kontakta oss

Kommentera, chatta och gör ändringar i realtid

Utforma en gemensam webbpresentation tillsammans med din affärspartner, ditt team eller utomstående kontakter. Du styr vem som har behörighet att ändra, visa eller bara kommentera.

Lättdesignade bilder

Börja från början eller skynda på processen genom att välja en mall. Du kan blåsa liv i dina presentationer med videor, bilder, teckningar och mjuka övergångar.

Fungerar på PC, Mac, mobiler och surfplattor

Visa eller presentera dina bilder från mobilen eller surfplattan – och öva på din framställning fram till sista minuten.

Obegränsad utkastshistorik

Presentationer sparas automatiskt online och alla utkast från det allra första lagras utan att räknas in i ditt lagringsutrymme på Drive. Du kan alltså alltid följa och ångra gjorda ändringar.

Enkla delningskontroller

Det är lätt att dela. Du väljer själv vilka som har behörighet att visa och redigera dina presentationer. Det är även enkelt att göra om dina presentationer till önskat format och dela dem med andra.

Vi är ett globalt företag med personal över hela världen. Tack vare Google Dokument, Google Kalkylark och Google Presentationer kan alla nu kommunicera och samarbeta i realtid från sina datorer, smarttelefoner och surfplattor.

Sammy Aramaki

All Nippon Airways

Vanliga frågor om Presentationer

Vilka funktioner finns i Google Presentationer?

Du kan rita tabeller och diagram, infoga objekt och former, formatera text och bilder, aktivera animeringar och mycket annat.

Kan jag konvertera befintliga presentationer till Google Presentationer?

Ja. Du kan omvandla flera olika filtyper så att de går att använda i Google Presentationer utan att originalfilen påverkas.

Hur fungerar samredigering?

Samredigering gör det möjligt för flera personer att arbeta med samma bild samtidigt. Du kan själv välja vilka som kan visa och redigera en bild, och via utkastshistoriken kan du återgå till tidigare versioner. Funktionen finns även i Google Dokument och Kalkylark.