Drive-logotyp

Ta med Drive till jobbet

Allt ditt arbete är säkert, tillgängligt överallt och lätt att dela
obegränsat lagringsutrymme ingår i månadsprenumerationen*

Kontakta oss

Frihet i jobbet

 

Google Drive omfattar obegränsat lagringsutrymme för filer, mappar, säkerhetskopior och allt annat viktigt* för 10 USD per användare och månad. Synkronisera alla dina jobbfiler, inklusive Microsoft Office-filer, via dator, telefon och surfplatta för att komma åt ditt arbete när du behöver det.

*I konton med färre än fem användare igår 1 TB utrymme per användare.

Drive – fillagring och enhetssynkronisering

Google Drive har utformats särskilt för att du tryggt ska kunna spara och hantera dina filer. Våra verktyg gör det enkelt för dig att hålla koll på dina filer, till exempel vem som kan öppna vad. Med vårt pålitliga datacenter garanterar vi 99,9 procents säker åtkomst till dina filer dygnet runt, året om (det gäller även skottår!).

*Servicenivåavtalet garanterar 99,9 % tillgänglighet utan planerade driftstopp.

Google Drive – låsbild för filsäkerhet

Du får åtkomst till ditt arbete på Drive från alla datorer, surfplattor och mobiler inklusive din favoritenhet med Android eller iOS, oavsett om du är online eller offline. Förhandsvisa över 40 populära filformat med Drive, inklusive videoklipp, bilder, Microsoft® Office-dokument, kalkylark och PDF-filer utan extra programvara eller kostnader. Du kan till och med redigera Microsoft Word, Powerpoint®- och Excel®-filer på webben, på iOS- och Android-enheter.

Drive – filerna är tillgängliga överallt inklusive i mobilen

Nu kan du dela upp till 5 TB stora filer med vem du vill, även personer som inte har något Google-konto. Du har full kontroll över hur dina filer delas – bestäm vem som kan läsa, kommentera eller ändra i dokument och slipp dubbletter och sammanslagna filer.

Google Drive – exempel på delning och samarbete

Tryggt, säkert, pålitligt

 
Säkert datacenter för Drive

Google Drive för jobbet och våra datacenter är SSAE 16/ISAE 3402 typ II SOC 2-granskade och har uppnått en ISO 27001-certifiering. För industribranscher eller geografiska områden som omfattas av särskilda bestämmelser stödjer Google Drive FISMA, FERPA och HIPAA och följer Safe Harbor-principerna.

*Certifieringar och program för regelefterlevnad är för närvarande enbart tillgängliga för domänhanterade konton.

Drive – IT-/adminenhet och användarkontrollpanel

Google Drive ger företag kraftfulla, lättanvända verktyg för att hantera användare, skydda enheter med hantering av mobila enheter, ange delningsbehörigheter och få tillgång till viktig information med avancerade gransknings- och rapporteringsfunktioner.

*Teamhanterade konton kan styra grundläggande delningsbehörigheter och måste slutföra domänverifiering innan alla kontroller och tjänster är tillgängliga.

Google Drive – låssymbol för datakryptering

Det finns dussintals säkerhetsfunktioner i Google Drive som är specifikt utformade för att hålla din data säker, skyddad och under kontroll. De omfattar kryptering under överföringar när din data flyttas från enheten till Google, när den flyttas mellan Googles datacenter och när den lagras på din mobila enhet.

Google Drive – exempel på telefon-, chatt- och e-postsupport

Google Drive omfattar support 24/7 via telefon, chatt och e-post. Vi hjälper dig säkerställa att du kan komma åt ditt jobbmaterial och bli framgångsrik.

Enkelhet och kraft

 

Google Drive används av miljontals människor hemma och på arbetet. Det är lätt att byta mellan kontona och användarna kan på så sätt växla sömlöst mellan arbetskontot och sitt personliga konto samtidigt som de behåller alla de kontroller som skyddar arbetsfiler och information.

Byt enkelt mellan konton på Google Drive

Stoppa jakten på viktiga dokument som är begravda i mappar. Hitta rätt fil på några sekunder, även om det är en bild eller PDF av handskrivna anteckningar. Automatisk OCR och bildigenkänning tar med magin i Google Sök till jobbet.

Sökfunktionen för Google Drive visas

Med Google Apps Arkiv går det att söka i allt innehåll på Drive och exportera det för eDiscovery. Det är ett smart sätt att samla in det ditt juridiska team behöver och förhindra dataförlust när personal lämnar företaget.

Google eDiscovery

Skapat för team

 
Google Drive – exempel på delning och samarbete

Spara jobbfiler och jobbmappar på Drive, få åtkomst till dem från vilken enhet som helst och dela dem direkt med kolleger, kunder eller partner. Du kan till och med dela filer med personer som inte använder Google Drive. Nu slipper du skicka bilagor och slå samman olika versioner av filer. Förbättra företagets arbetsflöde med Drive.

Drive – exempel på dokumentsamarbete i realtid

Med Google Drive och Google Dokument kan ni arbeta tillsammans i samma dokument i realtid. Kommentarer på en fil ger konversationen ett sammanhang så att ni slipper skicka e-post fram och tillbaka och förlora tid.

Google Drive – exempel på aktivitetsuppdateringar

Håll dig uppdaterad om vad som händer i teamet med automatiska aktivitetsuppdateringar som visar vem som redigerat delade filer och när. Lätthanterad dokument- och filversionskontroll gör att du kan gå tillbaka till tidigare versioner av en fil utan att behöva oroa dig för att förlora överblicken över en ändring.

Gör mer med Google

 
Ikoner för Google Drive-appar

Med Google Drive får du tillgång till G Suite som omfattar Formulär, Sites, Kalender, Dokument, Kalkylark, Presentationer, Hangouts, Google+ och mycket annat. Det är din helhetslösning för teamproduktivitet.

Drive – exempel på video- och samtalssamarbete

Innehållet blir ännu mer kraftfullt när det går att träffas för att diskutera eller visa det. Håll kontakt med personerna i ditt team, kunder och partner via HD-videomöten, röstsamtal eller SMS. Du kan spara pengar och tid på resor, men ändå få alla fördelar av möten ansikte mot ansikte.

Exempelbilder på externa Drive-appar

Använd hundratals integrerade appar, inklusive DocuSign för e-signaturer, LucidCharts för prototyper och Smartsheets för projektledning och jobba ännu effektivare med hjälp av Drive.

Välj en prenumeration

Prova utan kostnad i 14 dagar.

group Bäst för team

Använd i ditt team. Du kan sätta igång så snart du har angett ditt och ditt teams e-postadresser för arbetet.

Har du redan ett konto? Logga in.

Tack!
Ett verifieringsmeddelande har skickats till {[signupForm.emailAddress]}. Kolla inkorgen och klicka på länken för att skapa ditt Google-konto.
Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Försök igen eller besök vårt hjälpcenter.

Felsök verifiering
 • 8 € per användare och månad
 • Dokument, kalkylark och presentationer
 • Obegränsad lagring i molnet (eller 1 TB/användare vid färre än fem användare)
 • Video- och röstkonferenser
 • Integritetsskydd har certifierats
 • Åtaganden för databearbetning
 • Support via e-post och telefon, 24/7
 • Kontroller för säkerhet, sekretess och efterlevnad
 • Teambaserad användarhantering

domain Bäst för företag

Implementera i hela företaget. Du vägleds genom konfigurationen av företagets domäninställningar.

Registrera mitt företag
 • 8 € per användare och månad
 • Dokument, kalkylark och presentationer
 • Obegränsad lagring i molnet (eller 1 TB/användare vid färre än fem användare)
 • Video- och röstkonferenser
 • Integritetsskydd har certifierats
 • Åtaganden för databearbetning
 • Support via e-post och telefon, 24/7
 • Kontroller för säkerhet, sekretess och efterlevnad
 • Företagsomfattande användarhantering
 • Central administratörskonsol
 • E-post för företag via Gmail
 • Smart delning av kalendrar
 • Revision och rapportering
 • Arkiv för eDiscovery omfattar e-post, chattar och filer

Används av miljontals företag, inklusive: